BlackBerry och Samsung Secu Tablet kan vara början på en …

0 Shares

Det har sagts förut och vi säger det igen: BlackBerry kan komma att köpas av ett större företag, med liknande Samsung och Microsoft som redan tittar på företaget i många år nu. Samsung har redan lyckats arbeta med BlackBerry på Secu -surfplattan och det kan vara början på ett större förhållande.

3022051-14318591790109007-Shock-Exchange_origin

BlackBerry och Samsung är partner på Secu -surfplattan och de arbetar också med lösningar relaterade till säkerhet på Android -enheter. Deras allra nästa affär kan få Exynos -processorn till BlackBerry -telefoner. Samsung har redan erbjudit sin CPU till partners som Meizu, så varför inte BlackBerry? Detta företag är det bästa företaget om du vill ha gedigna produktivitets-, kommunikations- och säkerhetslösningar i mobilvärlden.

Tillbaka i november ingick de två företagen ett mobilt säkerhetspartnerskap, där BB erbjöd sina mobila säkerhetstjänster till Samsungs Android -enheter. I mars presenterade BlackBerry $ 2380 Secu -surfplattan, som är avsedd för företagsmiljön, chefer och företagsanvändare. Denna skiffer drivs av en Exynos CPU, ett drag som kan förutsäga en framtida BB -telefon eller surfplatta med samma chip inuti.

Och när man tittar på hur bra Exynos presterar i riktmärken, skulle den kanadensiska smarttelefontillverkaren vara klok att gå med. Men jag skulle se dem hellre göra det på en handenhet än en surfplatta, eftersom de inte har lanserat en PlayBook på ett tag nu …. Kanske kommer de att lansera en större modell för att motverka iPad Pro.

0 Shares