Blackview A100 är den mest snygga smarttelefonen av märket till ett högsta pris

0 Shares

blackview a100 specifikationer pris release

Vi känner Blackview mycket väl för sitt utbud av robusta smartphones, senast BL5000 5G. Men det är också ett varumärke som lyckas komma med vanliga smartphones med goda möjligheter, som i fallet med Blackview A100, som med sin design verkligen står i ett utmärkt ljus också med tanke på det pris till vilket den föreslås.

Blackview A100: allt om varumärkets nya mellanklass som fokuserar på design

Design och specifikationer

blackview a100 specifikationer pris release 2

Mycket intressant är utformningen av detta A100. Som vi kan se, tar formfaktorn oss tillbaka till de fyrkantiga smartphones, ofta i toppklass, för några år sedan, som dock verkar kunna återvända snart. Detta gör displayen nästan tredimensionell, en vacker panel från 6,67 ″ Full HD + med centralt hål.

Hårdvarufacket på Blackview A100, med MediaTek Helio P70 -chipset som åtföljs av 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme som inte gör att du får problem med minnet. För batteriet har vi en modul från 4680 mAh laddningsbar vid 18W.

Det finns också ett bra kamerafack med en huvudsensor Sony IMX362 från 12 MP, en 8 MP vidvinkel och ett skärpedjup. Till selfiekameran finns en Samsung -sensor från 8 MP. Programvaran är Android 11 skräddarsydda med Doke OS, som är mycket lik stockversionen av den gröna roboten.

Blackview A100 – Pris och tillgänglighet

Den nya Blackview A100 finns nu på båda officiell butik av märket till priset av 179,99 $, men också på AliExpress till bra pris på 158,39 €, vilket kan göra det till ett utmärkt alternativ om du vill ha en smartphone som totalt sett är komplett men väsentlig.

.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares