Blev känd de viktigaste egenskaperna hos den nya smarttelefonen Lenovo Z6

0 Shares

Lenovo_Z6_6.jpg

Den stora kinesiska tillverkaren Lenovo har redan lanserat flaggskeppsmodellen Lenovo Z6 Pro och ungdomssmartphone Lenovo Z6 Lite. Basmodellen för Lenovo Z6 -serien väntar fortfarande på sin presentation. I väntan på tillkännagivandet ger företaget information om den här enheten i portioner.

Häromdagen talade Chang Cheng, som innehar posten som vice president för Lenovo Group, om utformningen av huvudkameran för den framtida smarttelefonen. Den kommer att innehålla tre moduler: en 24MP Sony IMX576 huvudsensor med f / 1.8 bländare, en 8MP sensor som ger 2x optisk och 8x hybridzoom och en 5MP enhet. Den främre kameran, som tidigare rapporterats, har en 16 MP optisk modul.

Lenovo_Z6_5.jpg

Informationen om enhetens centralenhet har bekräftats. Det kommer att vara en 8-kärnig mobil Qualcomm Snapdragon 730-chipset, tillverkad med en 8nm processteknik. Videokontrollen Adreno 618 är ansvarig för bearbetning av grafik i mikrokretsen.Nyheten kommer att utrustas med en 6,39-tums OLED-skärm med HDR10-stöd.

Lenovo_Z6_7.jpg

Smarttelefonen drivs av ett 4000 mAh batteri med 18 W snabbladdningsfunktion. Tillverkaren garanterar nästan 400 timmars batteritid i standby-läge. Avgiften kommer att pågå i 26 timmar att lyssna på musik, 16 timmar när du använder spelprogram och 38 timmars telefonsamtal.

Med ett tillräckligt starkt batteri blir Lenovo Z6 inte för tung. Enheten väger 159 gram.

Källa: Weibo


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares