Blir det inga fler HTC -smartphones efter 2017?

0 Shares

De senaste åren har HTC: s mobiltelefonverksamhet drabbats av en kraftig nedgång. Trots att det taiwanesiska företaget har lanserat intressanta telefoner har kritiker inte tagit emot dem helt bra, vilket klassificerat dem som inte särskilt innovativa. Ett bevis på detta är HTC 10, den sista stora flaggskepp av företaget, som trots att det var en bra terminal, inte mätte sig för att konkurrera med flaggskeppen från Samsung, Apple och LG.

Enligt ett rykte som kommer till oss från Kina skulle företaget sälja sin mobila division. Allt detta på grund av de senaste förlusterna, vilket har gjort det för svårt för honom att överleva i mobiltelefonernas värld. För att lämna branschen utan att begära konkurs skulle HTC därför sälja hela sin division.

HTC 10 PAPERBOARD.NET_10

Ryktet går till och med längre, eftersom det uppskattas att företagets medgrundare, Cher Wang, har planerat försäljningen för nästa år, vilket skulle innebära att vi efter 2017 inte kommer att se fler HTC-telefoner på marknaden. Taiwans press har förnekat dessa rykten, men andra röster säger att de bara försöker täcka dessa munnar för att undvika dålig press om deras ekonomiska situation.

0 Shares