BlitzWolf förnyar sin smarta fritös: nu är det ännu mer bekvämt!

0 Shares

BlitzHome BH-AF2 Smart Air Fryer |  Banggood

BlitzWolf återvänder till laddningen med en ny produkt tillägnad köket och efter tillfredsställelsen i det första kapitlet är vi säkra på att fans inte kommer att misslyckas med att uppskatta denna nyhet också: det är smart luftfritös BlitzHome BH-AF2, en komplett och användbar lösning, redan tillgänglig med rabattkod (praktiskt taget till samma pris som den första modellen) e frakt från Europa.

BlitzHome BH-AF2 är BlitzWolfs nya smarta luftfrityr

BlitzHome BH-AF2 Smart Air Fryer |  Banggood

När det gäller nyheterna om BlitzHome BH-AF2 Vi har olika förbättringar när det gäller design, praktisk och matlagning. När det gäller kapacitet och kraft handlar det om 5L Och 1500 W, men de innovationer som införts motiverar dessa förändringar. Först har vi ett något förnyat utseende, med mer eleganta linjer; den mest betydande förändringen av kursen gäller innerkorg. Faktum är att det nu är mycket lättare att tvätta, består av en enda bit och ett avtagbart galler placerat på botten.

Tack vare tekniken ASH 2.0 det blir möjligt att få en ännu mer effektiv och enhetlig matlagning, alla med en låg nivå av ljud (reduceras med 20%). Om du vill ta en titt på vår recension av den tidigare modellen kan hittas här (det är mycket användbart för att förstå enhetens funktioner och potential).

BlitzHome BH-AF2 Smart Air Fryer |  Banggood

BlitzWolfs nya smarta luftfrityr kommer med namnet BlitzHome BH-AF2 och debuterar vidare Banggood komplett med rabattkod dedikerad och leverans direkt från Europeiska lager av butiken. Nedan hittar du länken till köpet och kupongen att använda:

BlitzHome BH-AF2 Air Fryer Smart version |  Banggood

Smart version – Frakt från EUROPE

Mer mindre

Om du siktar på mer besparingar kan du vända dig till versionen Inte smart, utrustad med fysiska kontroller (men kännetecknas av samma funktioner och egenskaper). Nedan hittar du länken till köpet.

BlitzHome BH-AF2 Luftfrityr INTE Smart version |  Banggood

EJ Smart version – Frakt från EUROPE

Mer mindre

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares