Blizzard tillkännager Immortal Diablo för iOS och Android

0 Shares

Varje år börjar vi se Blizzcon med en bitter smak, eftersom alla Blizzards annonser här är sällan mobilrelaterade, så vi har nästan aldrig så mycket att säga om det, men i år Diablo har gett oss ett stort undantag.

En av de viktigaste nyheterna har direkt att göra med telefoner, detta eftersom en av de mest populära franchiseföretagen i företaget officiellt kommer till iOS och Android. Spelet heter Odödlig djävul och det kommer att bli något annorlunda än vad vi ser på PC, sedan är en ARPG MMO (Massivt multiplayer online action-RPG) och det möjliggör en direkt interaktion mellan alla spelare.

Blizzard delade bara ett kort uttalande med några detaljer:

Diablo Immortal är ett nytt massivt multiplayer online massivt actionrollspel för iOS och Android. Pågår mellan slutet av Diablo II: Lord of Destruction och början av Diablo III, detta nya kapitel i Diablo-sagan sätter spelare i rollen som en av sex ikoniska klasser – Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer och Mage – i en ständig kamp mot de demoniska krafterna i Skarnd, Herald of Terror.

Fastän företaget har ännu inte avslöjat ett beräknat datum för sin officiella lanseringantar vi att det kommer att äga rum någon gång nästa år. För tillfället kan du bara prenumerera på webbplatsen för att vara en av de första som får reda på nyheterna, med mer information om spelet och dess historia.

0 Shares