BMAX S13 sjunker till bästa pris någonsin Kupong

0 Shares

rabattkod bmax s13

Om du letar efter en ny anteckningsbok, missa inte den här låg kostnad anteckningsbok erbjuds av BMAX, ännu en supertillgänglig modell av ett varumärke som nu tydligt har visat sitt värde när det gäller bärbara datorer med låg budget. BMAX S13 finns i butiken Banggood tack vare den dedikerade rabattkoden, till det lägsta historiska priset. Men sluta pratningen och ta en titt på terminalens egenskaper.

Billiga bärbara datorn BMAX S13 erbjuds med en rabattkod till bästa pris

BMAX S13

Liten, lätt och snygg, med en överdel i aluminium och en vikt på cirka 1,3 kg, BMAX S13 är den nya bärbara datorn av det kinesiska varumärket och finns till ett mycket attraktivt pris på Banggood, tack vare den dedikerade rabattkoden. Terminalen är utrustad med en panel IPS från 13,3 med upplösning Full HD + medan vi har processorn för att flytta allt Intel Gemini Lake N4000, tillsammans med 8 GB RAM LPDDR4 Och 128 GB lagring SSD, expanderbar via en M.2-kortplats.

rabattkod bmax s13

För grafikdelen har vi ett integrerat Intel UHD Graphics 600-kort och det finns också en kamera inbäddad i skärmens övre kant. Anslutningspaketet för BMAX S13 erbjuder Bluetooth 5.0 och den Wi-Fi med dubbla band; då har vi 2 USB 3.0-portar, mini-jackingången för hörlurar, TF-kortplatsen och ingången för strömförsörjningen.

På tal om det senare är BMAX S13 utrustad med en 38Wh, med en autonomi av ungefär 6/8 timmar. De välsmakande funktionerna fortsätter med tangentbord, en lösning utökad trots att det är en 13 “enhet. Nedan hittar du inköpslänken, tillsammans med rabattkoden för att ange.

BMAX S13 8/128 GB SSD - Banggood

Intel Gemini Lake N4000 – Intel Graphics 600 – 8 GB RAM LPDDR4 – 128 GB SSD – 38Wh

Mer mindre

Är din hunger efter erbjudanden ännu inte nöjd? Ta en titt på dagens bästa Banggood-erbjudanden, där du säkert hittar något för dina tänder. Vill du ha mer? Tveka inte att registrera dig för att få erbjudanden i realtid till vår dedikerade Telegram-kanal. Och om du behöver support, råd och information om leveranser hänvisar vi dig till vår Telegram-grupp GizDeals och till hjälptjänsten H24 AskMrDeals.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares