BMAX Y11 är den snygga och lätta cabriolet, perfekt för arbete och studier

0 Shares

Rabattkod BMAX Y11

När det gäller cabriolet, av 2-i-1-dator, är det alltid svårt att skilja mellan kvalitativt giltiga produkter som dock har en låg kostnad. Det kan dock finnas en produkt som är rätt för dig (och dessutom är det en “tidlös” terminal): BMAX Y11 gör förhållandet kvalitet / pris till sin starka sida och blir ännu mer girig tack vare rabattkod dedikerad och till gratis frakt kom igen Europeiska lager av Banggood.

Rabattkod BMAX Y11: 2 i 1 cabriolet sjunker i pris från Europa

BMAX Y11 är en cabriolet från 11,6 tum Full HD (IPS touch) utrustad med 8 GB från LPDDR4 RAM Och SSD från 256 GB. Bland flaggskeppsspecifikationerna för enheten kan vi inkludera Dual-band Wi-Fi, anslutningen med USB Type-C och en helt metalldesign. Batteriet är en 26,6 Wh enhet medan vi på programvarusidan – naturligtvis – hittar Windows 10.

Rabattkod BMAX Y11

Att driva prestanda på BMAX Y11 vi hittar en åttonde generationens Intel Core -processor, Gemini Lake N4120, tillsammans med grafik Intel 600 UHD. Enheten är utrustad med en kompakt kaross, som bara väger 1 kg: kort sagt, det är en perfekt lösning för arbete eller studier på resande fot.

2-i-1-cabriolet BMAX Y11 finns att erbjuda med rabattkod och frakt från Europa (gratis) på Banggood: nedan hittar du länken till köpet och kupongen att använda, medan här vår recension.

BMAX Y11 - 8/256 GB SSD |  Banggood

Är din hunger efter erbjudanden inte nöjd ännu? Ta en titt på dagens bästa Banggood -erbjudanden, där du säkert hittar något för dina tänder. Vill du ha ännu mer? Så för att få erbjudanden i realtid, tveka inte att registrera dig till vår dedikerade Telegram -kanal. Och om du behöver support, råd och information om transporter hänvisar vi dig till vår Telegram -grupp GizDeals och till biståndstjänsten H24 AskMrDeals.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel iQOO 8 och 8 Pro: allt du behöver veta

Obegränsad passion för teknikvärlden i alla dess aspekter. Utexaminerad i statsvetenskap delar han sin kärlek till teknik med den för filmer och tv -serier, brädspel och de mest varierade sporterna, fotboll i första hand.

0 Shares