BMAX Y13 Pro: billiga 2-i-1-cabriolet erbjuds tillbaka från Europa

0 Shares

BMAX Y13 Pro

Efter framgången med standardmodellen (här hittar du vår recension) har det kinesiska huset utökat sitt sortiment med 2-i-1-anteckningsboken BMAX Y13 Pro, förnyad version och utrustad med några förbättringar vad gäller hårdvara, tillgänglig med rabattkod tack vare Banggood -butiken, med frakt från europeiska lager!

BMAX Y13 Pro erbjuds på Banggood: här är den dedikerade rabattkoden

Om du letar efter en ny 2 i 1 är denna dag särskilt lämplig med tanke på det nya erbjudandet BMAX Y13 Pro. Terminalen behåller de flesta funktionerna i standardversionen, men avsätter N4100 -processorn till förmån för lösningen Intel Core m5-6Y54, igen med 8 GB av LPDDR4 RAM e 256 GB av lagring SSD. I denna omgång har grafikdelen anförtrotts kortet Intel Graphics UHD 515. Designen förblir oförändrad, med en IPS -skärm Rör från 13,3 ″ med upplösning Full HD. Uppenbarligen är detta en lösning med en aluminiumkropp som kan röra sig 360 °.

BMAX Y13 Pro

Batteriet är en enhet av 38 Wh medan det inbyggda operativsystemet är Windows 10. Det finns också en 1 MP -kamera, medan det bakgrundsbelysta tangentbordet bidrar till en respektabel upplevelse. Solens vikt 1,25 kg gör den särskilt lämplig för mobilt arbete. Nedan hittar du listan över portar längs terminalens kanter.

BMAX Y13 Pro

2-i-1 anteckningsbok BMAX Y13 Pro finns att köpa i butiken Banggood, komplett med rabattkod dedikerad och leverans direkt från europeiska lager. Nedan hittar du länken till produktsidan, tillsammans med kupongen att använda. För mer information, ta en titt på vår recension.

BMAX Y13 Pro - 8/256 GB SSD |  Banggood

Är din hunger efter erbjudanden inte nöjd ännu? Ta en titt på dagens bästa Banggood -erbjudanden, där du säkert hittar något för dina tänder. Vill du ha ännu mer? Så för att få erbjudanden i realtid, tveka inte att registrera dig till vår dedikerade Telegram -kanal. Och om du behöver support, råd och information om transporter hänvisar vi dig till vår Telegram -grupp GizDeals och till biståndstjänsten H24 AskMrDeals.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares