BOE visar 12,3 tum rullbar bildskärm för framtida generationens vikbara

0 Shares

BOE har blivit en behemoth av en tillverkare av skärmpaneler, från ett kinesiskt företag som satte sig för att bli en leverantör för kinesiska telefontillverkare i displayområdet. Under tiden är det ett mycket solidt alternativ för LG Display och Samsung Display och det experimenterar redan med vikbara paneler.

Företaget har visat upp en panel på SID Display Week, en teknisk show vilket verktygsställe nyligen och innehöll BOE: s 12,3 tums rullbar skärm. Formatet är ganska udda, eftersom det verkar visa en smartphone som blir överdimensionerad på en vertikal linje, men det kan fungera bra på ett horisontellt format. Denna prototyp är så grundläggande att den inte ens är en pekskärm.

Den är inte redo att användas i en smartphone eller surfplattform, men BOE hävdar att den kommer att lägga till pekstöd i en framtida version. När den viks, ser den resulterande smarttelefonen ut och känns som en Galaxy Fold eller Huawei Mate X och ska passa i fickan. Den 12,3 tums diagonalen blir desto mer imponerande i det här fallet. Charbax tog hand om enheten nedan och jag känner att det här är en av de rullbara skärmarna som Samsung nyligen patenterade.

Folk skrattade åt det först men nu verkar det troligt. Videon visar 12.3-incher flyttad till en 7.7-incher.

0 Shares