Change.org -framställningen lanserades för Samsung att lansera en Galaxy Note nästa år istället för Galaxy S22 -serien

0 Shares

Vi alla vet det i år kommer vi inte att ha en ny Galaxy Note från Samsung, eftersom de själva har bekräftat att det i år inte kommer att finnas någon ny modell och därmed prioriterar de fällbara smartphones som vi kommer att känna den 11 augusti.

Det sades i början att Samsung Jag ville inte lansera en ny Galaxy Note på grund av det låga lager av elektroniska komponenter som finns på grund av den nuvarande hälsoläget. Men hursomhelst, detta är tveksamt att veta att de redan har två nya vikbara smartphones att presentera.

Det är också slående att Galaxy S21 Ultra har stöd för S Penna, precis som nästa Galaxy Z Fold 3 tydligen kommer att ha enligt rykten. Men hursomhelst, inget av ovanstående ger möjlighet att bära S Pen inuti utrustningen som vi kunde i Galaxy Note.

Av denna anledning tror man att Samsung ville avsluta den framgångsrika Galaxy Note -serien och det finns inget som kan försäkra oss om att nästa år kommer vi att se en ny medlem.

Fans kräver att Galaxy Note återlämnas

Vi är många fans av Galaxy Note -serien, jag personligen älskar dem och jag är väldigt ledsen att vi i år inte kommer att se en ny, och jag är säker på att jag inte är den enda som tycker likadant.

Av denna anledning ringde den kända webbportalen Sammobile, du har startat en framställning på webbplatsen Change.org till samla underskrifter och be om att Samsung lanserar en ny Galaxy Note istället för en Galaxy S22 nästa år 2022, och på så sätt hålla båda fansen nöjda.

Det som begärs är att år 2022 presenteras en Galaxy Note och år 2023 presenteras den nya Galaxy S22 eller nästa medlem av Galaxy S. -serien. På så sätt ger vi mer tid åt ägarna till en Galaxy Note och Galaxy S så att du kan njuta mer av din smartphone och inte bo med en “gammal” modell året efter.

När de skriver denna anteckning är de redan mer än 15 000 personer som har skrivit under och det förväntas nå 25 000 underskrifter.

Och du, registrerar du dig för denna begäran?

Signera här

0 Shares