Chile köper en Motorola Moto X4 som betalar med avokado

0 Shares

Chilenarna vet det det är ett stort problem med avokado (eller avokado på andra ställen). Priset är mycket högt och det verkar som att det anses vara en grundläggande vara, på grund av vanlig förtvivlan som lever i sociala nätverk. Att ha en avokado är i princip att ha en guldgruva. Och det är precis vad den här mannen utnyttjade.

Inom ramen för Cyberday, detaljhandelsföretaget Ripley bestämde sig för att publicera Motorola Moto X4 med dess pris i både chilenska pesos och avokado. Ja, avokado. Dess motsvarighet? 58 kg.

Camilo Briceño, mer känd som “Avokadoens tår”, är en säljare som har vunnit ganska populärt via det sociala nätverket Instagram. Han säljer till och med denna dyrbara frukt till olika tv -figurer. Han bestämde sig för att denna Moto X skulle bli hans så, genom Instagram, Han meddelade att han skulle lämna dem. Ripley svarade snabbt: “Väl. Vi träffas i morgon (idag) kl. 12:00 på Ripley Parque Arauco. Du tar med avokado och vi tar med mobilen ”.

Idag klockan 12, lokal tid, leveransen av avokado och telefonen levererades. Definitivt ett lyckligt slut för de avokadofantasterna på Ripley och för “avokadowonen”, att du nu kan njuta av din nya Moto X4.

Marcos Amador, Ripleys chef för innovationsprojekt, sa att priset i kilo avokado var en humor som blev viral, men vad nu de kommer inte att fortsätta att sälja produkter med sitt värde baserat på avokado.

Och du, Vad har du betalat för en smartphone?

Källa: EMOL

0 Shares