Cube i7-CM är en ny Intel Core M-surfplatta som körs …

0 Shares

Om du är fascinerad av den dubbla användningen av Windows och Android på en kinesisk skiffer, ja, hur är det med Ubuntu för en förändring? Modellen på bilden nedan kallas Cube i7-CM och det är en Intel Core M-enhet med Ubuntu som operativsystem. Dess pris är också mycket bra!

kub i7 cm 1

Cube i7-CM är faktiskt en budgetversion av Cube i7, en surfplatta som fick mycket positiv feedback från köpare, som betalade ut 581 dollar för enheten. Nu har vi nykomlingen, prissatt till $ 399 och är förmodligen den billigaste Core-M-enheten hittills. Det interna lagret är nu 64 GB, men vi får fortfarande en SSD SATA 3 -enhet inuti, en förbättring jämfört med det vanliga eMMC -lagringsutrymmet.

kub i7 cm 3

i7-CM levereras med 3G-anslutning och ett premiumfodral, tillverkat av robust aluminium. CPU: n som används här är en Intel Core-M 5Y10c dual core, med 14 nm tillverkningsprocess. Skärmen är en 11,6 -tums IPS med Full HD -upplösning och andra specifikationer inkluderar 4 GB DDR3L RAM och ett tvåcells 5000 mAh batteri. En bonus är mikro -HDMI -porten, liksom microSD -porten.

Du kan hämta produkten från Cubes webbplats.

kub i7 cm 2

0 Shares