Datumet för presentationen av iPhone 13 har blivit känt

0 Shares

iPhone 13

Fans av det amerikanska företaget Apple ser fram emot ett viktigt evenemang – lanseringen av märkes smartphones iPhone 13. Naturligtvis är alla intresserade av när den officiella presentationen kommer att äga rum och när den öppna försäljningen av nya prylar kommer att börja.

Nyligen rapporterade kinesiska källor att den 7 september kommer inbjudningar till det officiella evenemanget, där nya Apple -produkter kommer att presenteras, att skickas ut. Själva presentationen är planerad till den 14 september 2021. Den 17 september kommer tillverkaren att meddela början på att acceptera förbeställningar för iPhone 13-serien, och enheten kommer att gå till marknadsplatser den 24 september.

iPhone 13

Enligt de senaste uppgifterna kommer Apple i år att erbjuda konsumenten fyra modeller, nämligen: iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max och iPhone 13 mini. Källor hävdar att förbeställningar för alla modeller kommer att starta samtidigt.

Som en påminnelse introducerades förra årets iPhone 12 -serie i oktober, medan basversionen och Pro -varianten började säljas i oktober och iPhone 13 Pro Max och iPhone mini i november.

Källa: ithome.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares