Daydream, Googles VR -plattform, kommer att presenteras under de kommande veckorna

0 Shares

Det har varit en vecka full av nyheter och rykten i Mountain View. På måndag, Google släppte den stabila versionen av Android 7.0 Nougatoch lämnar många i tvivel om att det skulle hända med resten av nyheterna som tidigare hade läckt ut. En av dem är Dagdröm, tillkännagav virtual reality -plattformen vid årets Google I / O.

Trots att det under nämnda händelse uppgavs att den aktuella hårdvaran inte helt eller delvis är kompatibel med Daydream, I Nougat ser vi ingen indikation på att den är närvarande, trots att den på Android -webbplatsen visas som en av egenskaperna hos denna nya version.

Enligt Bloomberg, vi kommer att se den officiella lanseringen av Daydream “bara om några veckor”, vilket väcker ännu mer tvivel om Googles planer. Kommer den att släppas tillsammans med nya Nexus? September eller oktober? Detta är tvivel som vi långt ifrån löser. Även om alla rykten om dessa nya terminaler pekar på oktober, denna nya information kan leda fram till vårt beräknade datum.

När dagarna går kommer mer information om det att visas, men åtminstone vet vi att Google tar det på största allvar för att hålla sina planer för medellång och lång sikt hemliga.

Källa: Bloomberg
0 Shares