De första ryktena om HTC 11 kommer fram

0 Shares

I sin iver att fortsätta fånga marknaden och med en enhet som var full av beröm under första halvåret 2016 på släp talar vi om HTC 10, det taiwanesiska märket förbereder redan landningen av sitt flaggskepp för nästa år, HTC 11 och det kommer laddat med det senaste av det senaste när det gäller hårdvara det betyder.

Skärmen skulle vara 5,5 tum med QHD -upplösning och skulle ge tekniken Super LCD 6. När det gäller dess processor kommer terminalen att ge den eftertraktade Qualcomm Snapdragon 835 och kommer att ge en imponerande 8 GB RAM. När det gäller intern lagring kommer det att ha 256 GB internt minne.

HTC 10 PAPERBOARD.NET_14

I multimediasektionen kommer den nya HTC -smarttelefonen att ha 12 megapixlar för sin huvudkamera, som kommer att ha ett dubbelobjektiv, och 8 megapixlar på framsidan. När det gäller batteriet pekar rykten ut om 3700 mAh och HTC Sense UI 8. Som om detta inte vore nog skulle batteriet ha Quick Charge 4.0 -teknik. Priset skulle ligga på cirka $ 691 USD, men lanseringsdatumet har ännu inte bekräftats.

Källa: PhoneArena
0 Shares