De första ryktena om OnePlus 4 dyker upp

0 Shares

Det kinesiska företaget stannar inte när det gäller rykten. Vi har redan berättat en mängd detaljer om OnePlus 3T, eller kanske Pixel, som officiellt skulle avslöjas den 15 november (i morgon). Men om allt detta hype Det verkar lite för dig, idag har vi den första läckan om honom OnePlus 4, framtiden flaggskeppsmördare från det asiatiska företaget.

oneplus-4-01

Nödvändigt för en filtrering från Weibo, vi ser den första skissen hänvisade till den här telefonen tillsammans med några ganska relevanta tekniska detaljer.

Det första är lagets namn. Om du uppmärksammar bilden, ser vi uppe till vänster följande beskrivning: OnePlus 4 (5?). Med andra ord, hur konstigt det än låter, nästa års flaggskepp skulle ha möjlighet att hoppa över dess uppräkning och skulle kallas OnePlus 5. Ett liknande drag till det som Samsung genomförde i sin sena not 7.

Din skärm skulle vara av typen 5.3-tums AMOLED med 2K-upplösning.

Jag skulle ha en dubbel bakre kamera – med fortfarande okänd upplösning – med AR / MR. När det gäller AR hänvisar det till augmented reality och MR till mixed reality. Utan tvekan, om OnePlus vet hur man kan dra nytta av detta, kan skapa en differentiell och attraktiv touch mot sin första smarta mobiltelefon 2017.

oneplus-one-logo-ah-1-2-810x298_c

Å andra sidan, hjärtat i detta smartphone skulle vara den (förmodade) Qualcomm Snapdragon 830. Men var försiktig, här ser vi också siffran 835 inom parentes. Med andra ord är det möjligt att OnePlus -personerna fortfarande analyserar vilken variant de ska välja vid rätt tidpunkt … eller kanske presenterar de två alternativ som är differentierade med deras SoC- och RAM -minne.

Just om det senare har vi också en dubbel indikation: 6 GB och 8 GB RAM. Där det inte verkar finnas någon tvekan i dess interna lagring: 128 GB ROM.

Slutligen antar vi att ditt batteri skulle vara 4000 mAh. Med andra ord kan man förvänta sig en ganska anständig autonomi.

OnePlus

För närvarande är det allt vi har att berätta för dig när det gäller OnePlus 4 – eller 5, eller vad det äntligen heter -. Men eftersom det är den första läckan och kommer så långt i förväg, rekommenderar vi att du tar all denna data med största försiktighet. För närvarande, för att förkorta tiden och skapa mer uppmärksamhet, kommer vi i morgon (i teorin) en ny mobil för denna organisation.

Källa: AndroidPure
0 Shares