De första specifikationerna för Sony Xperia G3112 och G3121 filtreras

0 Shares

Den sista dagen i oktober förra året gjorde vi dig medveten om att det finns två framtida terminaler på Sony, som anges i nomenklaturen G3112 och G3121, och båda skulle motsvara familjen Xperia.

I det första ryktet kunde vi bara avslöja motsvarande serie av var och en. Men idag stöter vi på de första läckorna avseende några av dess tekniska specifikationer och eventuellt tillkännagivande.

sony-g3112-y-g3121-rykten

Genom det sociala nätverket WeiboTwitter -versionen i Kina – De första detaljerna om dessa telefoner har avslöjats.

Det första att notera är att ansökningsdatumet har ändrats. Det vill säga, i början var MWC 2017 -evenemanget märkt som ett lämpligt ögonblick, men nu CES 2017 är utsedd som lämplig tid och plats för dess officiella avslöjande.

När vi går vidare till själva egenskaperna är det inte differentierat vilka som är i varje lag, därför vet vi inte vilket som kommer att vara mest topp, även om de fortfarande tjänar oss tillräckligt för att utläsa vilket intervall de kommer att riktas mot.

Den minsta telefonen skulle ha en odefinierad skärmstorlek, det vill säga det kan vara 5 tum, eller 5,2 tum. Vare sig det är det ena eller det andra alternativet, det vet vi dess upplösning kommer att förbli i Full HD.

För sin del, den andra terminalen kommer att ha en visa 5,5 tum med 4K -upplösning. Ja, det stämmer, Sony skulle satsa på denna fasansfulla definition igen, precis som den redan gjorde med Xperia Z5 Premium på den tiden. Kanske bestämmer det japanska företaget sig för att få ut det mesta av den virtuella verkligheten med det senare smartphone.

Till sist, båda telefonerna kommer att ha 4 GB RAM inuti. Numera, med tanke på detta sista avsnitt, kan de klassificeras som avancerad utrustning. Men om de äntligen avslöjas nästa år vid CES, kan den kapaciteten motsvara det framtida övre mittenintervallet, eftersom 6 GB RAM – eller kanske mer – skulle bli det lägsta och grundläggande kravet för att betrakta en mobil som en autentisk flaggskepp.

Källa: MobiPicker
0 Shares