De möjliga specifikationerna för Samsung Galaxy Note 6 filtreras

0 Shares

mässing-daisy-3570-015

Efter några månader sedan lanseringen av Samsung Galaxy Note 5, hur kan det annars vara, börjar de första ryktena ta fart på Internet.

Och det är att idag, till allas förvåning, har filtrerats via det populära asiatiska sociala nätverket Weibo möjliga specifikationer för nästa Samsung Galaxy Note 6, en terminal som i händelse av att dessa egenskaper uppfylls kommer att vara ett riktigt djur.

De tekniska egenskaperna hos Samsung Galaxy Note 6

Och det är att bilden som visar de möjliga specifikationerna som nästa medlem i Note -familjen skulle ha, visar en riktigt kraftfull enhet.

Galaxy-Note-6-1

Skärm

Till att börja med, Galaxy Note 6 skulle slå ut på marknaden med en 5’8 tums tunn AMOLED -skärm som skulle nå 1440 x 2560 pixlar upplösning. Med slutet smal, Vi kan prata om ett försök från Samsung att minska storleken på skärmens fotavtryck. Denna förändring kan föreslå en ny teknik för produktion av AMOLED -skärmar från Samsung.

RAM- och ROM -minne

Den trevligaste detaljen skulle komma med RAM -minnet, och det är att nästa koreanska flaggskepp kan komma med inget mer och inget mindre än 6 GB RAM av typen LPDDR4, ett odjur som skulle helt fördubbla 3 GB Galaxy S6 och den skulle öka med 2 GB jämfört med föregångaren, not 5. Detta skulle inte vara helt konstigt, eftersom Samsung nyligen har meddelat att det har startat en massproduktion av 16 GB LPDDR4 RAM -chips för dina nästa utgåvor.

När det gäller lagringsminnet eller ROM skulle vi ha det stora antalet 64 GB eller 128 GB (2 versioner), mer än tillräckligt för vanliga bland dödliga. Vi kan också ha en spår Micro SD -kort, på grund av dess inkludering i Galaxy S7 och S7 Edge.

Samsung-Galaxy-Note-5 (1)

CPU

Även om det inte diskuteras i bilden, har samma filtreringskälla talat om två möjliga konfigurationer för Samsung Galaxy Note 6; på så sätt skulle det finnas en version med det fantastiska Qualcomm Snapdragon 820 och en annan modell med en av lösningarna Samsung Exynos, förmodligen i sin 8900 -version.

Kamera och sensor

Som vi har sett i tidigare modeller verkar Samsung lägga undan megapixlarna i kamerorna på sina enheter för att lägga all uppmärksamhet på sensorn. Som vi kan förvänta oss skulle Samsung Galaxy Note 6 innehålla ett objektiv av några anmärkningsvärda 12 megapixlar med optiskt stabiliseringssystem bredvid den nya Imagen Super Plus -tekniken. Detta OIS-system erbjuder bildstabilisering med 5 axlar, så vi kunde se det även på enhetens främre kamera.

Autonomi och batteri

Även om ingenting är detaljerat i bilden om batteriets innehåll i Galaxy Note 6, vi kan förvänta oss en autonomi mellan 3600 och 4000 mAhSiffror som tillsammans med de nya batteribesparingarna och ultrasnabba laddningstekniker inte kommer att ge oss några dåliga resultat.

Och till dig Vad tycker du om de möjliga tekniska egenskaperna hos Samsung Galaxy Note 6?

0 Shares