De nya snabbprogrammen kommer till Google Play

0 Shares

I morse har Google äntligen beslutat att integrera Instant Apps i Google Play på Android -enheter, vilket gör att vi kan testa många typer av applikationer gratis innan vi laddar ner dem. Här är alla detaljer om Mountain Viewes nya satsning.

Vad är Instant Apps?

Rykten, läckor, prognoser. Instant Apps, Googles löfte har uppfyllts. Men många av er kommer att undra, Vad fan är dessa Instant Apps?

Sanningen är att det, trots förväntningarna, inte finns så mycket att säga om dem. Sådana tillämpningar de är normala och vanliga, de innehåller inte någon form av nya funktioner på mjukvarunivå. Men en stor särart skiljer dem åt; behöver inte installeras på din enhet.

Och så är det rent ut sagt. Öppna bara en av dessa appar för att få den att köra snabbt, inga nedladdningar eller väntar, som om det vore en webbsida. Efter månader av arbete presenterar Google oss för detta mystiska men (mycket) användbart verktyg som utan tvekan kommer att ge mycket att prata om bland användare som är lojala mot Android.

Prova applikationer gratis utan att behöva installera dem

Låt möta det det finns tider då Att installera en app går på nerverna. Dålig anslutning, brist på lagringsutrymme … tusen och ett skäl som får oss att tänka två gånger om att lägga till ytterligare en applikation till vår straffade enhet. Att applikationen inte är optimerad, att vi inte gillar den, att den inte fungerar för oss …

Lösningen kommer med Instant Apps, med vilka vi kan lösa dessa irritationer. Allt du behöver göra på samma nedladdningsskärm på Google Play är att välja -Försök nu- för att öppna verktyget. Tydligen vi kommer att konsumera lite data, men inget som kan jämföras med kostnaden för en komplett installation.

Tillgänglighet och kompatibilitet

På grund av den senaste lanseringen av plattformen finns det få appar som är kompatibla med det nya verktyget idag. Bland dem har vi:

  • Skyscanner
  • New York Times
  • Buzz feed
  • Fotbollsnyheter
  • Red Bull TV
  • Dela The Meal

Som vi kan se är de flesta kompatibla appar för tillfället applikationer av tjänster och digital press. Lyckligtvis är utvecklarna redan på jobbet och vi hoppas att vi snart kommer att se våra favoritappar i direktläge.

0 Shares