De tekniska specifikationerna för nästa Moto Z2 Force läcker ut

0 Shares

Vi har ny information med nästa Moto Z2 Force att Motorola skulle presentera nästa tisdag 25 denna månad, eftersom flera detaljer har läckt ut av portalen Venture Beat.

Enligt dessa uppgifter skulle skärmen på Moto Z2 Force vara av typen Super AMOLED POLED Shattershield 5,5 tum och skulle ha den förväntade QHD 2K-upplösningen.

Inuti skulle den ha den kraftfulla processorn Qualcomm Snapdragon 835 och skulle komma i versioner av 4 och 6 GB RAM och med 64 GB internt minne, som skulle kunna utökas med MicroSD-kort på upp till 2 TB.

När det gäller kameror är det bara känt att det kommer att finnas två bakre sensorer av 12 megapixlar vardera, utan att veta för tillfället vilken funktion som var och en av dem skulle ha.

Vad sticker ut Venture Beat är att tjockleken på utrustningen det skulle reduceras med nästan 1 mm, vilket innebär att batteriet skulle vara upp till 22% mindre och ha en kapacitet på 2 730 mAh. Allt detta beror på att utrustningen inte har en alltför stor tjocklek när du använder Moto Mods.

Slutligen kommenteras det att laget skulle komma med Android 7.1.1 Nougat ur lådan, men den skulle uppdateras till Android O. Dess design skulle täckas av en vattenavvisande och den skulle komma i grå, svart och guldfärger.

0 Shares