De viktigaste egenskaperna hos Nokia G10 och dess pris på den europeiska marknaden har blivit kända

0 Shares

de viktigaste egenskaperna hos Nokia G10 och dess pris

En ny information har dykt upp i nätverket angående den ännu oanmälda Nokia G10-smarttelefonen. Speciellt tack vare nätverksinsiders blev både nyckelspecifikationerna och den ungefärliga kostnaden för den kommande nya produkten kända.

Enligt onlineutgåvan Nokia PowerUser kommer enheten att vara utrustad med en 6,4-tums skärm i HD + -format, och den kommer att baseras på en åttakärnig processor och 3 GB / 4 GB RAM. Beroende på modifieringen kan volymen på den inbyggda flash-enheten vara 32 GB eller 64 GB. Ledningen kommer att anförtros operativsystemet Android 11.

Bakpanelen på Nokia G10 rymmer en fyrkomponentkamera, som kommer att innehålla en 48MP huvudmodul, en 5MP vidvinkel och ett par 2MP-sensorer. 16MP selfie-kamera är inbäddad i skärmens övre vänstra hörn.

Ett 4000 mAh batteri ansvarar för att arbeta borta från uttaget. Telefonen kommer att finnas i blå och lila kroppsfärger.

Enligt preliminära uppgifter kommer priset på Nokia G10 på den europeiska marknaden att vara 140 euro. Det förväntas att tillkännagivandet om nyheten kommer att äga rum den 8 april tillsammans med Nokia X10 och X20 5G-modellerna.

Källa: NokiaPowerUser


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares