Den 48 MP dubbla kameran från Redmi Note 7 för att testa fakta: så här skjuter den

0 Shares

En av de mest intressanta funktionerna i den nya Redmi Note 7 är dubbelkamera bak, som integrerar en huvudsensor från ben 48 MP. Trots upplösningen är detta inte Sony IMX586 som ses på Huawei Nova 4, utan den nya Samsung ISOCELL Bright GM1, vilket gör denna Note 7 till en av de första smartphonesna i världen som testar den.

För att vara exakt har sensorn en total storlek på en halv tum och använder teknik Samsung Tetracell, som kombinerar 4 pixlar till 1, vilket resulterar i en superpixel från 1,6 | im. Detta låter dig sänka upplösningen för de erhållna bilderna till “endast” 12 MPvilket resulterar i mycket ljusare och mer detaljerade bilder.

Intresset för att förstå smartphonens och sensornas fotografiska kvalitet är verkligen mycket högt, varför vissa redan har sprungit upp på nätet skott gjord med Redmi Note 7. Dessa är foton som tagits under olika ljusförhållanden, med en direkt jämförelse mellan det normala läget med AI aktiverad (foto vid 12 MP) och det proffs som kan använda alla pixlar (48 MP foto).

Som förväntat är de mest intressanta bilderna de i nattlig: användningen av pixelblandning i det här fallet är avgörande, eftersom det lyckas säkerställa ljusare foton, vilket kraftigt minskar digitalt brus. Suddighetseffekten är också mycket bra, garanterad av AI-stödet.

LÄS OCH: Xiaomi fokuserar på smartphones och AIoT

Sammantaget kan man säga att kamerans och enhetens prestanda ser bra ut, särskilt när det gäller dess prisklass, för enheterna. nybörjarnivå. Nedan hittar du många andra bilder som kan ge dig en överblick över funktionerna i Redmi Note 7 och dess sensors godhet.

Via: GizmochinaKälla: Mydrivers

0 Shares