Den antagna dubbla kameran på Galaxy Note 8 skulle ha en sensor i svart och vitt

0 Shares

För några veckor sedan i MWC från Shanghai, Samsung introducerade en ny division i det sydkoreanska företaget, det handlar om ISOCELL, en ny division som ansvarar för att skapa fotografiska sensorer för sina framtida enheter, som skulle ha toppmodern teknik, liksom divisionen som ansvarar för att föra dubbla sensorer till företaget, efterlängtad av många.

Det är nästan bekräftat att denna nya teknik i kamerorna på företagets mobila enheter kommer att debutera med Galaxy Note 8, som också satsar på att det skulle visa nya funktioner i kamerorna på Samsung -enheter.

Vad Samsung kommer att lova bredvid ISOCELL, de är sensorer med tydliga bilder, en ny version av Dual Pixel, snabbare och den dubbla sensorn, som skulle fokusera på att skapa bilder med större djup och bättre kvalitet på dem i svagt ljus. Denna bildkvalitet beror på att en av dessa sensorer skulle vara svartvitt, något liknande det Huawei använder med sina kameror som skapats tillsammans med Leica, för att uppnå en bättre bild med mindre brus och större amplitud.

Tills vidare ingen ytterligare information är känd om denna nya division faktiskt ansvarar för att skapa Galaxy Note 8 -kameran, men de allra flesta rykten pekar på det. Så vi behöver bara vänta ett par månader för att se denna information officiellt.

Källa: SamMobile
0 Shares