Den beräknade kostnaden för den nya Sony Xperia 5 II-smarttelefonen med flaggskepp Snapdragon-processor har tillkännagivits

0 Shares

Sony-Xperia-5-II-3_press54411.jpg

Sony avslöjar snart sin nya flaggskeppssmartphone som heter Xperia 5 II. Nu har nätverket information om kostnaden för nya artiklar.

Enligt Internetresursen PhoneArena förväntas kostnaden för Sony Xperia 5 II vara cirka 999 dollar. Detta är $ 200 mer än startpriset för förra årets Sony Xperia 5. Denna information har dock ännu inte officiellt bekräftats.

Sony-Xperia-5-II-3_press22214.jpg

Det är värt att notera att Sony redan har bekräftat sina avsikter att avslöja Xperia 5 II vid en separat händelse snarare än vid IFA. Presentationen är planerad till 17 september, medan försäljningsstart börjar tidigast i oktober.

Sony-Xperia-5-II-3_press544.jpeg

När det gäller fyllningen är det för tillfället känt om närvaron i Xperia 5 II av en trippel kamera med 12 MP-moduler, ett 4000 mAh batteri, en skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz samt en 3,5 mm hörlur uttag och främre stereohögtalare … Enheten är baserad på Qualcomm Snapdragon 865 single-chip-plattform.

Källa: PhoneArena


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares