Den billigaste elbilen i världen kommer från Kina

0 Shares

elbil porslin

När det gäller elbilar är vi vana vid högljudande namn som Tesla eller NIO, som det snart kommer att läggas till Xiaomi. Olika smarttelefontillverkare är intresserade av denna sektor, men för tillfället är det bara Lei Juns hus som har vågat sig in i företaget (Huawei till exempel föredrar att fokusera på IoT -lösningar för bilar). Vi vet inte vad priset på den första kommer att bli elbil av det kinesiska varumärket, men vi vet säkert bilens billigare på marknaden … som kommer från en landsmann!

Vilken är den billigaste elbilen i världen? Här är “alternativen”

Den nya elbilen ElectricKar K5 (även känd som K5M-2500) säljs för närvarande i Kina till endast ett pris 1700 € vid växeln. Mer än en riktig bil skulle det vara korrekt att tala om en fyrhjuling, men – uppenbarligen – för en sådan siffra är det omöjligt att förvänta sig något högre. Designen är inte riktigt spännande även om det är ett fordon som rymmer två personer, med en längd på 2,2 m, en bredd på 1,09 m och en höjd av 1,62 m. När det gäller hastighet kan fordonet nås 40 km / h, med en autonomi mellan 52 och i 66 km (jämfört med 8 timmars laddning); motorn är en 800W lösning.

elbil porslin

Om 2021 gav oss den fantastiska K5, hade vi förra året en ännu mer låg budgetmodell än ElecticKar -fordonet. Priset är jämnt cirka 840 euro vid växeln – Chang Li, du kan se det ovan – men vi pratar om ett fordon som kan gå upp till 35 km / h, även om det har problem med att klättra. Uppenbarligen lämnar utseendet ännu mer att önska än den rivaliserande K5; även när det gäller material verkar det ha att göra med en tveksam byggkvalitet.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel Realme 9: är meddelandet om serien precis runt hörnet?

Förälskad i teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV -serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel -beroende) står på agendan.

0 Shares