Den förnyade Nokia 6.1 gör sin officiella ankomst till Chile

0 Shares

I januari 2017 bevittnade vi märkets återfödelse Nokia och att han den här gången kom tillsammans med HMD Global. Tillsammans introducerade de världen för Nokia 6.

Ett år senare och efter framgångarna kommer förnyelsen av Nokia 6 som vi idag känner till Nokia 6.1 och ger förbättringar av bland annat processorn, kameran.

NOKIA 6.1 ÄR ALLTID TILLGÄNGLIG I CHILE FRÅN MOVISTAR -HANDEN

Fem månader senare kan vi redan säga att det här är nytt Nokia 6.1 finns i vårt land, den som kommer från operatörens hand Movistar som du kan skaffa det på ett sätt helt gratis.

Nokia 6.1 har en kraftfullare processor, sedan vi gick från Qualcomm Snapdragon 430 som vi såg i den första versionen, till en Snadragon 630 åtta kärnor. Den version som kom till vårt land har 3 GB RAM och 32 GB intern lagring, utbyggbart med MicroSD -kort.

En annan förändring som vi kommer att märka kommer att vara i den bakre kameran, eftersom vi nu har en upplösning på 16 megapixlar optik från Zeiss (tidigare känd som Carl Zeiss), liksom nu har förmågan att spela in videor i 4K -kvalitet med 30 bilder.

I det här nya Nokia 6.1 gick också från att använda MicroUSB till en USB Type-C-port, dess chip uppdaterades också Bluetooth uppgraderad till version 5.0 som är den senaste. Kommer nu också från fabriken med Android Oreo.

Som vi nämnde i början kommer utrustningen från operatören Movistar Chile på ett helt gratis sätt CLP 199 990 dollar, som du kan köpa i 12 omgångar av 16 666 CLP.

Så nu vet du kära läsare, om du väntade på den här utrustningen vet du redan var du ska köpa den, eller om du funderar på att köpa den första versionen, uppenbarligen nu är det helt lämpligt att köpa den förnyade versionen som har kommit till vårt land .

Med information från Movistar
0 Shares