Den första modellen av Apple Watch kommer inte att vara kompatibel med den nya watchOS 5

0 Shares

Inte så goda nyheter vi har för användare av Apple Watch Original, sedan idag inom ramen för WWDC 18, har Apple tillkännagivit den nya versionen av watchOS, mer känd som watchOS 5, som inte är kompatibel med den första modellen som företaget började sälja.

Tyvärr de som äger Apple Watch Original kommer inte att få några av dessa nyheter, eftersom Apple har beslutat att inte fortsätta med stöd av denna modell, så det kommer att stanna tills watchOS 4.3.2 som för närvarande testasÄven om detta inte kommer som en överraskning för oss eftersom Apple redan hade visat indikationer på att detta skulle komma när Apple slutade stödja watchOS 1 SDK.

Det finns flera rykten som talar om anledningarna till att Apple slutade stödja den ursprungliga Apple Watch, men de viktigaste är två: den låga effekten för att stödja de nya funktionerna och också äventyra batteriets livslängd, för vilken Apple Watch Series 1, 2 och 3 är de privilegierade att få den nya versionen av WatchOS 5.

Låt oss komma ihåg några av nyheterna som presenterades idag, till exempel de nya interaktiva aviseringarna, automatisk träningsdetektering, Siri -uppdateringar och möjligheten att kommunicera med dina vänner med hjälp av talknappsfunktionen. Här har du mer information.

Källa: MacRumors

0 Shares