Den första modulära smarttelefonen kommer till Spanien, LG G5 & amp; Vänner

0 Shares

Vi kom med nya nyheter och det är att LG officiellt har presenterat LG G5 & Friends i Spanien, den första modulära smarttelefonen på marknaden och det kommer att ge mycket att prata om. Slutligen har en av de mest efterlängtade smarttelefonerna på marknaden anlänt, men den kommer inte ensam sedan den kom tillsammans med många fler enheter, till exempel LG Playground som kommer att komplettera LG G5 eftersom den lyckas förvandla smarttelefonen till en digitalkamera, en Hi-Fi-musikspelare och lägger till mer underhållning till vår enhet. Eftersom vi alla vet något som alla ville var att ha en smartphone med metallisk design men med möjlighet att byta batteri, det är därför LG G5 har visat att LG har lyssnat på våra åsikter.

Som LG är van vid oss ​​i sina presentationer finns det vanligtvis en stjärna och som i presentationen av LG V10, Fernando Torres har haft nöjet att vara den koreanska varumärkesambassadören. Atlético de Madrid -anfallaren är bilden av LG i Spanien och går därmed med på den andra signeringen av LG, Jason stathan, den globala bilden av varumärket. Även i denna presentation har den spanska anfallaren kunnat testa virtual reality -glasögonen, LG 360 VR.

LG G5 & Friends - Fernando Torres presentation event (1)

specifikationer

 • Processor: Qualcomm® Snapdragon ™ 820
 • Skärm: 5,3-tums Quad HD IPS Quantum (2560 x 1440 / 554ppi)
 • Minne: 32 GB UFS ROM / 4 GB LPDDR4 RAM / microSD (utbyggbart upp till 2 TB)
 • Kamera: Huvud: 16MP 8MP i vidvinkel / Front: 8MP
 • Batteri: 2800 mAh (avtagbar)
 • Operativsystem: Android 6.0 Marshmallow
 • Storlek: 149,4 x 73,9 x 7,7 ~ 8,6 mm
 • Vikt: 159 g
 • Nätverk: 4G LTE / 3G / 2G
 • Anslutningar: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / USB Type-C 2.0 (3.0 kompatibel) / NFC / Bluetooth 4.2
 • Färger: Silver / Titanium / Guld / Rosa

Efter att ha pratat om dess presentation och bilden av LG i Spanien är det dags att prata om enheten som kombinerar användarnas krav: metallkropp och löstagbart batteri. Det första vi hittar är skärmen 5.3 ″ tum Quad HD IPS Quantum som också integrerar Always On -funktionen, en funktion som gör att vi kan se datum eller tid även om det är i viloläge som bara förbrukar 0,8%.

Fortsätter med de egenskaper som gör att den sticker ut måste det sägas att den innehåller en fingeravtryckssensor men det grundläggande är kamerorna. Den första, den backkamera, har 16 megapixlar med bländare f: 1,8 medan frontkamera Vad är fel med det 8 megapixlar Den har en 135 graders vidvinkel, den största på marknaden. Denna sista funktion ger oss ett synfält 1,7 gånger bredare än kamerorna på någon smartphone på marknaden och 15 grader högre än det mänskliga ögat. Slutligen i detta avsnitt måste det sägas att det är kapabelt spela in videor4K och snabb eller långsam rörelse.

03_vidvinkelobjektiv-1600x1400_G5_M01A

När det gäller programvaran, LG G5 & Friends innehåller nyheter som t.ex. UX 5.0 anpassningsskikt som ger oss bättre användbarhet och fler underhållningsalternativ. Det ger också kamerafunktioner som Pop-out Picture, som låter dig kombinera bilder som tagits genom vidvinkeln med bilder som tagits av vidvinkelkameran.

Efter att ha analyserat den efterlängtade LG G5 är det nu dags att analysera enheterna som följer med denna fantastiska smartphone och se hur LG CAM Plus, LG Hi-Fi Plus med B&O Play och LG360 CAM och LG 360VR-glasögon är.

08_lg-friends-manager-1600x1500_G5_M01A

LG CAM PLUS

De LG CAM Plus Det är en kameramodul på LG G5 som fästs i telefonen genom batterifacket och gör att den kan användas som en vanlig kamera eftersom den också säkerställer enkelt grepp och hantering. Denna modul har fysiska knappar för ström, fotografering, slutarkontroll, zoom och inspelning, och den har ett 1200 mAh batteri som ger ett stort antal timmar batteritid.

LG Hi-Fi Plus med B&O Play

Detta tillbehör är idealiskt för musikälskare eftersom det är ett innovativt bärbart hi-fi-ljudsystem kombinerat med Bang & Olufsen Play. Den kan återge 32-bitars ljud i HD och kan användas som en modul för LG G5 eller separat genom att ansluta den via USB till en smartphone eller en dator.

LG 360 CAM

LG 360 CAM är en kompakt kamera som kan ta 360-graders foton och videor. Den har två 13 megapixelkameror med 200º vidvinkel och med ett 1200 mAh batteri lagrar den också upp till 2 terabyte på ett microSD -kort. Den kan anslutas till LG G5 och kan spela in i 2K- och 360º-ljud via 3 inbyggda mikrofoner.

LG 360 VR

Nästa avsnitt är ett virtual reality-glasögon som ansluts till LG G5 med hjälp av en kabel och låter oss simulera känslan av att titta på skärmen på en 120-tums tv på 2 meter. De är också kompatibla med 360º -bilder och videor som tagits med LG 360 CAM, samt innehåll från Google Cardboard eller YouTube 360.

Pris

05_pop-out-picture-1600x1500_G5_M01A

Denna enhet finns redan på marknaden som dess vänner, priset på smarttelefonen utan tillbehör är 699 €, om vi vill LG 360 CAM det kommer att vara värt några 299 €, något billigare är Hi-Fi Plus med B&O Spela det kostar ungefär 149 € och slutligen priset på LG CAM Plus Det är 99 €.

0 Shares