Den globala tablettillväxten kommer att fortsätta att sakta ner under 2015, enligt …

0 Shares

Globala leveranser av surfplattor och 2 av 1 enheter förväntas nå 221,8 miljoner enheter i år, enligt IDC Worldwide Quarterly Tablet Tracker. De siffror de nämner står för en nedgång på 3,8% från 2014, det var inte heller det bästa året för tabletter.

tablettillväxt 2015

Denna förutsägelse kommer efter två på varandra följande kvartal av minskande försäljning och det är också en justerad förutsägelse jämfört med den tidigare prognosen. Tidigare hörde vi att 2015 kan ge 234,5 miljoner enheter levererade och 2,1% jämfört med årets tillväxt. Tja, IDC -experter har ändrat uppfattning verkar det som. Trots den allmänna nedgången på marknaden kommer det att finnas några segment som kommer att växa.

Mobilplattor och 2 i 1 -enheter kommer att sälja bra i vissa delar av världen. Bärare kommer att driva 3G- och 4G -surfplattor, medan 2 i 1 -modellerna kommer att drivas av Microsofts heta erbjudanden, eftersom de vill sälja operativsystem. Mobilskivorna och 2 i 1 -enheter är en liten del av marknaden, men de kommer att registrera en tillväxt på 5,6% i år jämfört med enheter som endast använder WiFi, vilket kommer att ha en negativ tillväxt på fem år på 0,4%.

0 Shares