Den kraftfulla versionen av smarttelefonen Sony Xperia 1 II förbereder sig för att komma in på den internationella marknaden

0 Shares

sony_black-244455488.jpg

I slutet av sommaren tillkännagavs en kraftfull version av flaggskeppet Xperia 1 II-smartphone med 12 GB RAM. Försäljningen av nya artiklar på den taiwanesiska marknaden började den 20 oktober. Nu blev det känt att Sony kommer att släppa enheten i andra länder. Försäljningsstart väntas den 30 oktober.

När det gäller fyllningen av denna version skiljer den sig inte från den ursprungliga modellen. Endast mängden RAM har ökats.

Den ursprungliga flaggskeppsenheten Sony Xperia 1 II, minns vi, tillkännagavs i februari i år. Smarttelefonen har en 6,5-tums 4K HDR OLED CinemaWide-panel med bildförhållandet 21: 9. Enheten är baserad på en Qualcomm Snapdragon 865-plattform med en chip och 8 GB RAM-minne och en inbyggd 256 GB flash-enhet. Autonom drift av enheten tillhandahålls av ett 4000 mAh uppladdningsbart minnesbatteri.

sony_black-244588.jpg

För selfies har Sony Xperia 1 II en 8-megapixel fotomodul, på bakpanelen finns en trippelkamera med 12 MP-sensorer. Utvecklarna har inte glömt bort chipet för kontaktlösa betalningar NFC.

Källa: Gsmarena


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares