Den möjliga Huawei Mate 20 utan hack visas i läckta foton

0 Shares

Det verkar som om läckarna hade lämnat Huawei ensamma efter presentationen av nya P20, P20 Pro och P20 Lite, men nu har de återvänt med allt, med märkets flaggskepp för andra halvåret, Mate 20.

Mate 20: igen utan hack

Mate 20 skulle logiskt sett bli efterträdaren till Mate 10, och det har redan dykt upp på några läckta foton som visar att skärmen inte har ett hack, vilket utan tvekan borde göra flera potentiella köpare och fans av märket mer än nöjda.

Dessutom kan du på bilden se hur märket har gjort ett bra jobb med att minska utrustningens kanter, vilket gör dem ännu mindre än i Mate 10, och att vi på sidorna knappast har någon kant.

Slutligen kan vi se hur en representativ ritning av utrustningen visar hur den skulle ha en dubbelkamera i vertikal orientering och fingeravtrycksläsaren på baksidan, lämnar bara varumärket på framsidan, till skillnad från P20 -familjen som har sensorn på framsidan.

Huawei Mate 20 borde släppas under nästa kvartal, så vi måste beväpna oss med tålamod, men åtminstone har vi redan en uppfattning om hur laget kommer att se ut.

0 Shares