Den nya Chromecast kostar $ 69, medan Google Home kostar $ 129

0 Shares

Den 4 oktober kommer Google att hålla ett evenemang i USA. När dagarna går har vi sett fler och fler läckor om vad vi kunde se den dagen på scenen, Bland dem finns de nya Pixel -telefonerna, en ny Chromecast, en router skapad av Google och vi kommer att veta mer om Google Home.

Låt oss prata om priser. Den nya Chromecast, som rapporterats Android Police, skulle ha ett pris på USD $ 69, vilket är betydligt högre än de nuvarande modellkostnaderna. Den stora skillnaden är att den nya Chromecast Ultra –patent väntar– kan spela innehåll i 4K och mycket möjligt HDR. Enligt samma källa skulle den nuvarande Chromecast även fortsättningsvis vara till salu.

Sålänge, Google Home är mycket nära att göra sitt utseende i handeln, så det finns också nyheter om priset, vilket skulle vara $ 129 USD. Den här assistenten – som tävlar med Amazon Echo – ligger 40 dollar under konkurrensen och får allas uppmärksamhet innan den släpps officiellt.

Hela “Made by Google” -grejen blir väldigt intressant. Det finns bara ett par veckor kvar att känna till alla dessa produkter officiellt, så du bör hålla ögonen öppna för att veta alla nyheter från första hand.

Källa: Android Police
0 Shares