Den nya flaggskeppssmartphonen från ASUS kommer att släppas i två versioner och kommer att ärva funktionerna hos sin föregångare

0 Shares

asus-6_22777444.jpg

I maj 2019 presenterade det taiwanesiska företaget Asus flaggskeppssmartphonen ZenFone 6, byggd på den avancerade Qualcomm Snapdragon 855-processorn. Mer än ett år har gått, men den sjunde generationen har inte meddelats. Under tiden publicerar webben redan de första uppgifterna om det framtida flaggskeppet från Asus.

Författaren till den senaste läckan avslöjade inte datumet för den kommande presentationen. Han hävdar dock att tillverkaren förbereder minst två versioner – ZenFone 7 och ZenFone 7 Pro. Det rapporteras också att två färgalternativ kommer att erbjudas: vitt och svart.

Kom ihåg att ZenFone 6-smarttelefonen hade en unik PTZ-kamera med två optiska sensorer, som kan fungera som både huvud- och frontmodulen. Insiderna rapporterar att den nya ZenFone 7 kommer att få en trippel kamera, hur många sensorer som kommer att byggas in i svängenheten, är ännu inte specificerad.

Troligtvis kommer den elektroniska fyllningen av Asus Zenfone 7 att byggas på Qualcomm Snapdragon 865 eller Snapdragon 865+ mobilchipset. Den maximala mängden “RAM” kommer att vara upp till 16 GB. Man kan hävda att den nya produkten kommer att få stöd för femte generationens nätverk.

asus-6_22144.jpg

Tillverkaren kommer att utrusta enheten med en ramlös OLED-skärm, som sin föregångare, saknar utskärningar och hål. Fingeravtrycksskannern integreras i skärmytan.

Den 21 juli planeras presentationen av spelsmartphonen Asus ROG Phone 3, som blir en av de första telefonerna på Qualcomm Snapdragon 865+ -plattformen. Men det finns ingen officiell information om Zenfone 7-meddelandet än.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares