Den nya flaggskeppssmartphonen i ASUS ZenFone-serien förbereder sig för lansering

0 Shares

asus_zenfone_7_588112214dd4s8777.jpg

Det taiwanesiska företaget Asus kommer snart att tillkännage en spelsmartphone ROG Phone 3, samt en ny flaggskeppsenhet med namnet ZenFone 7. Webbinsiders har redan berättat om den sjunde generationen ZenFone, men denna information var inofficiell. Under tiden har ett antal regulatorer avslöjat de exakta detaljerna för den kommande Asus-produkten.

Gadget har certifierats av Taiwan National Communications Commission (NCC). Han ses också i databasen för det tyska koncernen TUV Rheinland. Dokumenten visar en del av enhetens parametrar.

asus-zenfone-7_114222.JPG

Det rapporteras att flaggskeppets strömförsörjning har anförtrotts ett kraftfullt 5000 mAh batteri. Batteriet stöder 30 W snabbkopplad laddning. Enheten har ett NFC-chip för kontaktlösa betalningar, Bluetooth 5.0 och Wi-Fi 6 trådlösa adaptrar och en inbyggd flash-enhet med en maximal volym på 512 GB.

Smarttelefonens elektroniska kretsar är baserade på den avancerade Qualcomm Snapdragon 865-mobilchipset. Det har bekräftats att ZenFone 7 kommer att vara utrustad med en PTZ-kamera. Denna design användes i den tidigare versionen. Men om ZenFone 6 hade en kamera med två optiska moduler kommer antalet bildsensorer i ZenFone 7 att ökas.

Den officiella premiären av flaggskeppet ZenFone 7 kommer att äga rum, förmodligen i augusti.

Källa: Gizmochina


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares