Den nya lanseringen av Google Pixel skulle ha något som liknar 3D Touch

0 Shares

Minns du när vi pratade för första gången att det fanns en möjlighet att Android Nougat hade något liknande Force Touch? Tja, det kan verkligen vara på version 7.1 av Android -operativsystemet, eller åtminstone i startprogrammet som kommer att innehålla de nya Pixel -telefonerna av Google.

Som du kanske har lärt dig Android Policegenom sin särskilda analys, dessa nya enheter skulle ge detta alternativ som standard, även om vi till skillnad från iPhone inte har några bevis för att den fungerar med olika trycknivåer. Det nuvarande antagandet är att vi skulle behöva använda gester för att komma åt dessa genvägar.

nexus2cee_shortcut_mockups_thumb

Den bifogade listan ovan är en återskapande av hur dessa genvägar skulle se ut och de funktioner som hittills hittats i den läckta APK. Uppenbarligen skulle bara Google -applikationer stödja det fram till nu, men det kommer att finnas möjlighet för utvecklare att också tillämpa detta verktyg i sina appar.

Det är osäkert om detta kommer att vara en inbyggd Android 7.1 -funktion eller om det kommer att finnas tillgängligt exklusivt för de nya Pixel -telefonerna, men vi kommer att rensa detta tvivel om ett par veckor till när vi vet alla detaljer vid Google -evenemanget.

0 Shares