Den nya Lenovo-smarttelefonen kommer att ta emot kameror med ett icke-standardiserat arrangemang, 144 Hz Full HD + -skärm och en kraftfull processor

0 Shares

EXQm445577gAM3G6F.jpg

Internetkällor har släppt insiderinformation som avslöjar funktionerna i Lenovo Legion gaming-smarttelefon. Enheten, som för närvarande är under utveckling, kommer att ha en ganska nyfiken design.

Nätet har redan publicerat nyheter om den kommande speltelefonen. Lenovo Legion kommer att vara utrustad med två balanserade USB-C-portar, stereohögtalare och ett avancerat kylsystem. Strömförsörjningen till gadgeten kommer att anförtros ett 5 000 mAh batteri som stöder 90 W höghastighetsladdning. Enheten kommer också att vara utrustad med ytterligare speltangenter.

Legion_gbut356jqzj30k00t6k0821.jpg

Enligt resursen XDA Developers kommer nyheten att ha en unik selfie-kameradesign. “Frontalka” kommer att göras i form av en infällbar periskopenhet. Men om standardlösningen är kameran, som är gömd i den övre delen av fodralet, glider modulen i Lenovo Legion ut från sidokanten. Publikationen säger att selfie-kameran är utrustad med en optisk sensor med en upplösning på 20 MP.

Legion_gbut356jqzj30k00t6k0823.jpg

När det gäller den bakre kameran innehåller den två 64MP och 16MP bildsensorer. Utvecklarna placerade båda blocken nästan i mitten av bakpanelen och fodrade dem horisontellt. Denna designlösning ser väldigt ovanlig ut.

EXQs2yoX0AAj9-l.jpg

Enligt flaggskeppet är spelets flaggskepp byggt på det avancerade single-chip-systemet Qualcomm Snapdragon 865. Nyheten kommer att få ett “RAM” med hög hastighet enligt LPDDR5-standarden och en icke-flyktig blixtmodul från UFS 3.0-typ. Den 10: e versionen av Android OS med Lenovo ZUI 12 patenterade grafiska skal kommer att användas som mjukvarumiljö.

Legion_gbut356jqzj30k00t6k0822.jpg

Det talar också om en högkvalitativ skärmpanel som ger en upplösning på 2340 x 1080 pixlar. Skärmens maximala uppdateringsfrekvens är 144 Hz.

Källa: XDA Developers


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares