Den nya Samsung Galaxy S8 skulle försenas till april

0 Shares

En av de mest efterlängtade terminalerna för MWC17 kommer tydligen inte att komma för att glädja oss med sina oklanderliga egenskaper, vi pratar om Samsung Galaxy S8, enhet som har alla ögon på sig efter att Galaxy Note 7 misslyckats.

Som framgår av The Wall Street Journal kommer de som kommer att besöka Barcelona på jakt efter nya S8 bli besvikna, eftersom det inte skulle vara klart för det datumet, eftersom det tydligen skulle vara några problem med de slutliga kontrollerna av telefonens funktion skylla på den korta fördröjningen.

galaxy s8 utan 3,5 mm -uttag

Det datum som anges för den nya terminalen skulle vara i april, i en mycket Apple-stil händelse där vi äntligen kan se den nya flaggskepp från det koreanska företaget. Flytten är mycket vettig, för efter det som hände med Note 7 vill Samsung aldrig ta några fler risker med sina terminaler. I alla fall verkar det också som om företagets regenter å andra sidan skulle vara ganska bekymrade över beslutet, eftersom de är rädda för att Huawei kommer att ligga före dem på marknaden med presentationen av sitt nya flaggskepp.

Minns att Galaxy S8 ryktas ha en böjd OLED-skärm med 4K-upplösning, dubbel bakre kamera, ett batteri på mer än 4000 mAh, den kommer inte att ha den traditionella 3,5-millimeter-uttaget på ett nästan officiellt sätt.

0 Shares