Den nya Sony Xperia-smarttelefonen får en 6,6-tums OLED-skärm utan avskärningar och tunna ramar

0 Shares

sony-xperia-5-plus-11.jpg

De första bilderna på den ännu oanmälda Sony Xperia 5 Plus -smarttelefonen har dykt upp på webben. I synnerhet blev återgivningarna tillgängliga tack vare en ansedd insider under smeknamnet @OnLeaks, som lade upp dem på sin Twitter -sida.

Baserat på bilderna ser Xperia 5 Plus ut som Xperia 1 och Xperia 5, medan designen är mer modern tack vare tunnare ramar både upptill och nedtill.

sony-xperia-5-plus-12.jpg

Sony -utvecklare bestämde sig för att inte tillgripa olika hål och skärningar i skärmen – den främre kameran passar in i en ganska tunn ram.

sony-xperia-5-plus-18.jpg

När det gäller fyllningen kommer enheten enligt preliminära data att vara utrustad med en OLED -skärm med en diagonal storlek på cirka 6,6 tum, en främre kamera, en fyrkantig bakre kamera med en ToF -sensor, en fingeravtrycksskanner på sidan, stereohögtalare och ett stereoheadsetuttag.

sony-xperia-5-plus-13.jpg

Enhetens mått: 168,2 × 71,6 × 8,1 mm. Dessutom är det värt att notera de släta sidokanterna (de är avrundade på Xperia 1 och Xperia 5).

Mer detaljerade specifikationer, liksom det officiella datumet för tillkännagivandet av Sony Xperia 5 Plus, har ännu inte avslöjats.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares