Den nyligen introducerade Huawei P50 Pro rankas redan först som den bästa kameran, enligt DxOMark

0 Shares

Igår träffade vi äntligen de nya Huawei P50 och P50 Pro efter så många rykten och förseningar. Men utan tvekan blev vi alla överraskade av deras kameror, och vi blev inte bara förvånade, de blev också förvånade DxOMark.

Innan Huawei P50 Pro kom var Xiaomi Mi 11 Ultra den smartphone som rankades först i DxOMark. Men nu är det Huawei P50 Pro som har vunnit första plats med 144 poäng.

Experterna utmärker sig inte bara för sin utmärkta bildkvalitet i fångsterna, de säger också att Huawei P50 Pro är den bästa smarttelefonen att zooma, både för att zooma in och ut, de säger till och med att bildresultaten från ultrabred- vinkelkamera som teleobjektivet, de är det bästa du har sett hittills.

I videosektionen markerade de det också för sin utmärkta bildkvalitet, även om det inte lyckades överträffa Xiaomi Mi 11 Ultra, eftersom det bara var en punkt från att nå det. Den huvudsakliga kritiken som mottogs var för lägre struktur och brusresultat.

Sammanfattningsvis fick Huawei P50 Pro 149 poäng i fotografering, 107 poäng i zoom och 116 poäng i video, vilket uppnådde 144 poäng som ett totalt resultat.

Utan tvekan gör Huawei det igen och intar sin första plats i DxOMark med sin P50 Pro som smarttelefonen med den bästa kameran som finns hittills.

0 Shares