Den senaste MIUI-beta avslöjar några Xiaomi-, Redmi- och POCO-enheter som är kompatibla med MIUI +

0 Shares

Tillsammans med lanseringen av MIUI version 12.5, ankomsten av MIUI +, en funktion som gör det möjligt för oss att “förena” MIUI-systemet med operativsystemet på vår dator, antingen Windows eller macOS.

För att vara mer förklarande, MIUI + tillåter integrering av MIUI i Windows eller macOS, kunna ta emot meddelanden från vår smartphone på vår dator, förena klippbordet, överföra filer mellan båda datorerna och till och med köra applikationer som vi har installerat på vår Xiaomi, Redmi eller POCO.

Men den stora frågan är: Vilka enheter kommer MIUI + att vara kompatibla med?

Tja, i den senaste betaversionen av MIUI har MIUI + -tjänsten integrerats i flera enheter, vilket gör att vi kan se vilka modeller som kommer att vara kompatibla samtidigt. Detta skulle vara listan:

Xiaomi

MI11 UltraMi 11 ProMi 11Mi 11iMi 10 UltraMi 10TMi 10T ProMi 10T LiteMi 11 Lite 5GMi 10 ProMi 10SMi 10Mi 10 Lite ZoomMi 9 Pro 5GMi 9Mi 9T Pro

Redmi

K40 GamingK40 Pro / + K40KK30SK20 Pro10X Pro10XNote 9Note 10 ProNote 9 Pro

LITE GRANN

För tillfället kan vi inte bekräfta om det här är den slutgiltiga utrustningslistan, eftersom det finns flera modeller som är mer kraftfulla än de som finns där och de inte finns där, så det verkar konstigt för oss om det var en definitiv lista.

Via Xiaomi missbrukare

0 Shares