Det är helt anakronistiskt, men det här Pixel 4 Mini-konceptet är så coolt … (foto)

0 Shares

Jonas Daehnert, alias @PhoneDesigner, slog igen och gjorde några bilder av en fantasifull Google Pixel 4 Mini. Låt det vara klart att det inte finns något krav på läcka eller sanningsenhet: det är enbart ett fantasiverk, och även med några ganska bisarra lösningar, men charmen med denna “mini” är obestridlig (enligt vår åsikt).

Tanken är en 4,6 tum på 21: 9. En diagonal som nu tillhör det avlägsna förflutna, kombinerat med ett mycket nytt formförhållande. För att maximera skärmen, i en så kompakt smartphone, har de också varit helt raderade alla främre kameror. På baksidan hittar vi torget som vi vet kommer att debutera på Pixel 4. Vi avslutar översikten med USB-C ner, inget ljuduttag uppenbarligen inga dubbla högtalare och anslutningar LTE (ingen 5G, ledsen: även drömmar har en gräns).

LÄS OCH: Sony Xperia 1 recension (foton och videor)

Ren och enkel fantasi, Väldigt bra gjort (även om telefonen till vänster i öppningsbilden är lite för trapetsformad), men i en värld av stekpannor (är det inte Samsung?) har “Compact” som inte ens Sony gör längre en speciell charm. Eller kanske är det bara vi som vill ha nostalgi.

Källa: @PhoneDesigner (Twitter), Källa 2

0 Shares