Det blev känt hur mycket som kommer att kosta den nya flaggskeppssmartphonen ASUS c Snapdragon 865 Plus

0 Shares

asus_zenfone_7_58128441dd112.jpg

I maj förra året avslöjade den taiwanesiska tillverkaren Asus sin förstklassiga Zenfone 6-smartphone, som uppmärksammades med sin roterande kamera. Som en påminnelse byggdes gadgeten på flaggskeppet Qualcomm Snapdragon 855-kretsuppsättning och minimikonfigurationen på 6 GB / 64 GB prissattes till 499 USD. Den 26 augusti förväntas en online-presentation av efterträdaren inför Asus Zenfone 7, men kostnaden för det framtida flaggskeppet har redan meddelats.

Läckarens författare var Roland Quandt, en insider känd för tillförlitligheten hos den publicerade informationen. Enligt källan är Zenfone 7-modellen, utrustad med 8 GB RAM och 256 GB lagring, till 549 euro. Detta är inte för högt pris för en enhet med flaggskeppet SoC Qualcomm Snapdragon 865+ ombord.

Asus-Zen-7-10167.jpg

Roland Quandt avslöjade också att den sjunde Zenfone kommer i en mer prisvärd 6GB / 128GB-konfiguration. Detta alternativ kommer att kosta konsumenten 499 euro.

Insidern hävdar att nyheten kommer att ärva från Zenfone 6 en unik PTZ-kamera som kan användas både för vanlig fotografering och för selfies. Dessutom kommer gadgeten att få ett kraftfullt 5000 mAh batteri som stöder ett 30 W snabbladdningssystem, ett NFC-chip för kontaktlös betalning och en trådlös Wi-Fi 6-adapter.

Källa: Twitter


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares