Det första riktiga fotot av Pixel 3 XL visas

0 Shares

Tydligen är Google inte särskilt bra på att hålla hemligheter. Förra veckan visades information om att den stora G -enheten skulle använda LG -skärmar i sin nästa enhet och för övrigt dök de första ryktena om att den skulle bära ett snäpp.

Idag verkar dessa rykten bekräftas med en ny läcka. Den här gången kan vi se Pixel 3 XL i all ära, med hak ingår, visar Fastboot -läge aktiverat. Dessutom bekräftas att “crosshatch” skulle vara kodnamnet på denna enhet. På framsidan kan du se att det finns två kameror, detta kan bero på Google utvecklar sitt eget system för ansiktsigenkänning, liknande Face ID.

Överraskningarna fortsätter på baksidan, och i motsats till alla tillverkare, Google skulle fortsätta satsa på endast en huvudkamera, vilket visar att dess programvara är tillräcklig för att vara bättre än konkurrenterna i detta avsnitt, även om vi fortfarande inte vet något om dess specifikationer.

Slutligen måste materialet användas på baksidan den här gången om det skulle vara glaset, eftersom du kan se reflektionen av den runt enhetens kontur, trots att färgen ger oss en känsla av att det är samma aluminium som Pixel 2 har.

De nya väntas Pixel 3 kommer att presenteras i oktober månad, tillsammans med andra “Made by Google” -enheter.

Källa: XDA Developers
0 Shares