Detta är den nya Google Pixelbook Go #MadeByGoogle

0 Shares

Chromebooks är ett segment av enheter för mycket specifika användare. De som vill ha en 100% onlineupplevelse, helt integrerad med Googles tjänster. Pixelbooks är #MadeByGoogle Chromebooks. Och den här gången har vi en ny version.

Pixelbook Go är tänkt att vara en lågkostnad, ultralätt enhet. Med 13 mm tjocklek och mindre än 1 kg i vikt har du inga problem att ta den vart du vill. Och med ett batteri som lovar upp till 12 timmar, letar du inte överallt efter en kontakt. Tangentbordet innehåller nu “Ultra-Quiet Hush Keys ™” -tangenter. Ultratyst tangenter på spanska. Perfekt för att inte störa andra när du skriver den sena rapporten klockan 3 på morgonen.

Naturligtvis, som alla Chromebooks, inkluderar den här Chrome OS, som startar på några sekunder, har inbyggt virusskydd och automatiska uppdateringar. När det gäller hårda specifikationer har vi tre versioner av processorer: Intel Core m3, i5 och i7. 8 eller 16 GB kommer att vara RAM-minnesalternativen och en 64, 128 eller 256 GB SSD för att spara filer lokalt.

Ingångspriset kommer att vara USD 649 USD. För närvarande finns det inget släppdatum, men vi kommer att hålla dig informerad så snart vi vet något.

0 Shares