Detta är den nya Huawei Sound X 2021 med LED -surroundljus, förbättrad design och HarmonyOS 2 inuti

0 Shares

Idag kunde vi äntligen träffa det nya Huawei P50 och P50 Pro, smartphones som sticker ut främst för sina enorma och utmärkta kameror som lockar mångas ögon.

All information relaterad till nya P50 finns i följande publikation:

Men det var inte det enda som presenterade oss Huawei, sedan 2021 -versionen av dess Huawei Sound X -högtalare också kom, som nu kommer med en mer elegant, modern design, med färgade lampor och fungerar med HarmonyOS 2 -operativsystemet.

Var inte rädd när jag säger att den nu har färgade lampor, eftersom de inte är de lampor av diskotyp, nej. Här har vi några LED -lampor som elegant omger högtalaren tillsammans med dess interstellära svarta färg. Det finns totalt 48 LED -lampor som skapar olika typer av ljudeffekter.

Den nya Huawei Sound X 2021 Den har en 360º metallresonanslåda med sömlös 3D -krökt ytteknik. Den har en diameter på 175,6 mm, en höjd av 224 mm och en vikt på 3,1 kilo.

Inuti har vi en 50 W subwoofer, Tillsammans med fyra 1,5-tums 5W full-range högtalare, Y en 1,25-tums 3W diskant, så bra som vi också kan se två passiva radiatorer med en frekvens på 38 Hz. Det är den första trevägs högtalaren som är utformad i samband med Devialet.

Det är Huaweis första smarta högtalare utrustad med HarmonyOS 2Därför kan smarta telefoner, surfplattor, datorer och smarta skärmar automatiskt anslutas till den smarta högtalaren.

Prisinformation och information om global tillgänglighet har ännu inte offentliggjorts av Huawei.

Via Gizmochina

0 Shares