Detta är listan över Xiaomi -utrustning som kommer att vara kompatibel med de första betorna på nya MIUI 10

0 Shares

Igår har den asiatiska jätten Xiaomi bortsett från att presentera de nya enheterna Mi 8, Mi 8SE och Mi 8 Explorer Edition också presenterat den nya versionen 10 av dess anpassningsskikt som vi känner till som MIUI.

Idag har vi de första Xiaomi -enheterna som kommer att få denna förnyade version av MIUI, men Det kommer först i ett betaprogram under juni och juli.

Den första stängda betaversionen av MIUI 10 är tillgänglig från och med dagen för idag 1 juni i Kina, medan i slutet av juni och juli kommer de första betorna att vara tillgängliga offentligt för de användare som har en av följande enheter i sin version för Kina:

Mi 8, Mi Mix 2S, Mi Mix 2, Mi Mix 1, Redmi S2, Mi 6X, Mi6, Mi5, Mi Note 2, Redmi Note 5 och Redmi Note 5 PRO.

Och i slutet av juli utökas listan till följande enheter:

Mi 5X, Mi 5C, Mi 5S, Mi 5S Plus, Mi 4, Mi 4C, Mi 4S, Mi Note 3, Mi Max 2, Mi Max, Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 5 Plus, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi 3S, Redmi 3X, Redmi PRO, Redmi Note 5A, Redmi Note 4, Redmi note 4X och Redmi Note 3.

Tänk på att endast modeller som marknadsförs för den kinesiska marknaden kommer att kunna delta i beta. Det förväntas att för lagen i dess globala version kommer det att börja distribueras från augusti och framåt.

Källa: FoneArena

0 Shares