Detta kan vara OnePlus 5T, den första mobilen utan ramar från OnePlus

0 Shares

OnePlus 5 har varit ett stort framsteg för det kinesiska företaget OnePlus. Det är en mycket komplett enhet, som i allmänhet, och trots dess brister, användarna gillade mycket. Trots det har OnePlus 5 några punkter där det misslyckas, och det är att det inte innehåller “mode” -teknologierna från detta 2017. Ja, vi pratar om skärmen utan ramar, som till och med har nått mellanklass, eller trådlös laddning, eller till och med vattenbeständighet. OnePlus har alltid sagt att man ville vara försiktig med dessa funktioner, och han ville nämna att om de skulle införlivas i framtiden kan priset på enheten stiga.

OnePlus 5T fram

Det verkar som om grundarna av OnePlus har blivit varnade eftersom de förbereder en version av OnePlus 5 med en ramlös skärm, kallad OnePlus 5T. Det har spekulerats mycket om den här enheten, vi har till och med sett den i läckta “press” -bilder. I den sista läckan kan vi se enheten, både bakifrån och framifrån.

OnePlus 5T bakJa, det är väldigt trevligt, men vi måste insistera på att det är en läcka, det kan inte vara verkligt, det kan vara en enkel läsare skapad av vissa användare. Trots det tillåter det oss att få en uppfattning om hur enheten kommer att se ut. Skärm med minimala ramar, inget navigeringsfält längst ner och ingen fingeravtrycksläsare. Sensorn för att låsa upp enheten med vårt finger finns nu i det bakre området. Rätt under OnePlus -logotypen. Å andra sidan förblir enhetens design densamma som för OnePlus 5. Samma kameraplats och samma linje.

Vi vet inte när den här enheten kommer att presenteras.eller (om det presenteras) men det spekuleras i att det kommer under november månad. Vi får se om det äntligen går i uppfyllelse.

0 Shares