Detta skulle vara LG V30 enligt dessa nya läckta renderingar

0 Shares

Under andra halvåret visar flera tillverkare en andra satsning för denna cykel när det gäller höga intervall. Sydkoreanska med titeln är vanligtvis en av dem och den här gången kan det förväntas att hon tar oss till – kursen – LG V30.

Under en längre tid har vi fått en mängd rykten om det, och idag, på gott och ont, har vi något annat att berätta. Eller snarare, för att visa dig.

Det visar sig att den nu berömda Twitter -användaren och filtret @OnLeaks har gett oss nya gör av detta smartphone efterlängtad, både i bilder och video.

Här lämnar vi dig med illustrationerna:

Det första att betona i allt detta är det denna aspekt skiljer sig åt – och mycket – med de andra bilderna som släppts av @evleaks länge sedan. Jag menar, här LG V30 har en mycket kontinuerlig aspekt med avseende på LG G6. Kanske är det något som alla inte kommer att gilla. Det skulle vara ett något liknande drag till det som Samsung skulle genomföra med sin Note 8.

Med tanke på de nya läckorna skulle V30 kännetecknas av att ha en förmodligen metallram och en glasbaksida. Hans kropp skulle finnas i 151,4 x 75,2 x 7,4 mm mått.

Dess skärm skulle följa i kölvattnet av G6, det vill säga mycket små ramar med stor användning av framsidan. Ordspråk visa den skulle bestå av 6 tum. Mest troligt är detta fallet om vi tar hänsyn till att hörnen på det skulle vara något rundade / böjda.

På en av dess sidor finns SIM- och MicroSD -kortplats. Om vi ​​går till hans motsatta sida, vi ser två knappar, vilket skulle vara volymknapparna. Med tanke på detta uppstår en fråga: Var är på / av -knappen?

På den övre kanten reflekteras kontakten Jack 3,5 mm för hörlurar och en mikrofon för ljudavbrott. Medan i den här nedan stöter vi på en annan mikrofon, USB typ C -kontakten och högtalaren.

Flytta bakåt, det finns dubbel huvudkamera med respektive LED -blixt och nedanför fingeravtrycksläsare. I mitten-nedre visualiserar vi legenden V30.

Om du vill ha en mer dynamisk vy, lämnar vi dig med videon av dessa bilder:

Om allt går enligt plan, LG V30 skulle avslöjas den 31 augusti nästa, det vill säga en dag innan den officiella starten på IFA 2017. Dessutom är det också värt att förtydliga det kommer i 32, 64 och 128 GB alternativ intern lagring.

Eftersom allt detta är ren spekulation, rekommenderar vi att du är mycket försiktig med all information som lämnas. Bli inte förvånad över att veta något nytt på kort tid som varierar i större eller mindre utsträckning med denna not.

Källa: MySmartPrice
0 Shares