Digitalpapper är redo att byta ut surfplattor enligt tyska medier …

0 Shares

Det är ett välkänt faktum att tabletter inte klarar sig särskilt bra under 2015, med sin tillväxt minskar och den allmänna andelen av produkten sjunker över hela världen. Även iPad och Samsung -surfplattor har drabbats av denna negativa trend. Hur som helst, under tiden får vi en glimt av vad som kommer härnäst, med tillstånd av en tysk mediechef.

Sony-Digital-Paper1

Mathias Doepfner heter han och han hävdar att digitalt papper är redo att ersätta surfplattor. Nyhetens framtid innebär att man använder den på elektroniskt papper, inbäddad i ultratunna flexibla enheter. Sony ligger i framkant av denna innovation, men deras produkter baserade på digitalt papper kostar ganska mycket. Ett Sony Digital Paper System kostar $ 799 på företagets amerikanska webbplats.

Det är en 13,3-tums flexibel e-pappersskärm riktad till professionella segment som advokater och chefer. Europeiska medier har tvingats komma med ovanliga och innovativa initiativ för att hålla sina företag flytande, eftersom webbnyheter och appnyheter åt in i deras redan små marknadsandelar. Inför Google och Facebooks nyhetsrelaterade projekt är det väldigt svårt att komma på något nytt.

Kan digitalt papper rädda media men döda surfplattor?

0 Shares